15 Σεπτεμβρίου 2017

Riffstation : Βρείτε τις συγχορδίες για κιθάρα σε οποιοδήποτε τραγούδι
Το Riffstation είναι μία μουσική εφαρμογή που χρησιμοποιεί τεχνολογία αυτόματης αναγνώρισης χορδών και σας δείχνει πώς και πότε να παίξετε κάθε χορδή της κιθάρας σας ώστε να συγχρονιστείτε με την μουσική που ακούτε.  Επομένως, η εφαρμογή αυτή απευθύνεται σε μουσικούς και ιδιαίτερα σε όσους παίζουν κιθάρα.

Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι που σας αρέσει και το πρόγραμμα θα υπολογίσει αυτόματα τις συγχορδίες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο αλγόριθμος αναγνώρισης χορδής εντοπίζει μείζονες και ελάσσονες συγχορδίες με περίπου 80% ακρίβεια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία χορδής για να επεξεργαστείτε ή τροποποιήσετε χειροκίνητα τις χορδές, εάν αυτό απαιτείται. Με το εργαλείο απομόνωσης μπορείτε να βρείτε την κιθάρα μέσα σε ένα μουσικό κομμάτι, και να το εξαγάγετε ώστε να το ακούσετε ξεχωριστά.

Η πλήρης εφαρμογή κοστίζει 14.99$ ωστόσο μπορείτε να κατεβάσετε το πλήρες πρόγραμμα και να το χρησιμοποιήσετε δοκιμαστικά για 30 ημέρες. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δωρεάν εκδόσεις που διατίθενται για (Iphone και Ipad) ή την Web έκδοση οι οποίες φυσικά δεν περιλαμβάνουν όλες τις δυνατότητες της πλήρους εφαρμογής ωστόσο   είναι ένα πολύ καλό βοήθημα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows.Mac OS X, iOS

Riffstation : Βρείτε τις συγχορδίες για κιθάρα σε οποιοδήποτε τραγούδι
4/ 5 stars - "Riffstation : Βρείτε τις συγχορδίες για κιθάρα σε οποιοδήποτε τραγούδι " Το Riffstation είναι μία μουσική εφαρμογή που χρησιμοποιεί τεχνολογία αυτόματης αναγνώρισης χορδών και σας δείχνει πώς και πότε να παί...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>