22 Ιουλίου 2017

Movie Fx Photo Editor : Προσθέστε εφέ στις φωτογραφίες σας

Τροποποιήστε τις φωτογραφίες σας με την προσθήκη ειδικών εφέ με το Movie FX Photo Editor και να διακοσμήσετε τις φωτογραφίες σας. Προσθέστε εκπληκτικές εκρήξεις, ζόμπι, εξωγήινους ή δεινόσαυρους και πολλά άλλα εφέ. Ανεβάστε οποιαδήποτε εικόνα από την κινητή συσκευή σας η το Pc σας και να ξεκινήσετε την επεξεργασία φωτογραφιών. Εφαρμόστε τα αυτοκόλλητα fx και, στη συνέχεια, περιστρέψτε τις, αλλάξτε μέγεθος και μεταφέρετε τις  η μοιράστε τις με τον τρόπο που σας αρέσει!

Movie Fx Photo Editor : Προσθέστε εφέ στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Movie Fx Photo Editor : Προσθέστε εφέ στις φωτογραφίες σας" Τροποποιήστε τις φωτογραφίες σας με την προσθήκη ειδικών εφέ με το Movie FX Photo Editor και να διακοσμήσετε τις φωτογραφίες σας. Πρ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>