Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Machinery HDR : Προσθέστε εκπληκτικά επαγγελματικά εφέ HDR στις φωτογραφίες σαςΤο (HDR) χρησιμοποιείται στην απεικόνιση και την φωτογραφία για να αναπαράγει ένα μεγαλύτερο δυναμικό εύρος φωτεινότητας από ό,τι είναι δυνατόν με το πρότυπο ψηφιακής απεικόνισης ή άλλες φωτογραφικές τεχνικές.

Ο στόχος είναι να παρουσιάσει ένα παρόμοιο εύρος φωτεινότητας. Έτσι οι εικόνες HDR μπορεί να αντιπροσωπεύουν ένα μεγαλύτερο φάσμα των επιπέδων φωτεινότητας ό,τι μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση πιο «παραδοσιακών» μεθόδων. Ως αποτέλεσμα, δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός για να δημιουργήσει εντυπωσιακά- εκθαμβωτικά εφέ, ακόμα και από μια ενιαία εικόνα που αποθηκεύεται σε μορφή JPG!

Οι προκαθορισμένες ρυθμίσεις επιτρέπουν στο χρήστη να επιτύχει επαγγελματικά εφέ HDR με ένα μόνο κλικ του ποντικιού και φυσικά παρέχουν στους πιο προχωρημένους την δυνατότητα να παραμετροποιήσουν τις υπάρχουσες ρυθμίσεις ώστε να επιτύχουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Machinery HDR : Προσθέστε εκπληκτικά επαγγελματικά εφέ HDR στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Machinery HDR : Προσθέστε εκπληκτικά επαγγελματικά εφέ HDR στις φωτογραφίες σας" Το (HDR) χρησιμοποιείται στην απεικόνιση και την φωτογραφία για να αναπαράγει ένα μεγαλύτερο δυναμικό εύρος φωτεινότητας από ό,τι είν...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>