01 Ιανουαρίου 2018

Machinery HDR : Προσθέστε επαγγελματικά εφέ HDR στις φωτογραφίες σας

Το (HDR) χρησιμοποιείται στην απεικόνιση και την φωτογραφία για να αναπαράγει ένα μεγαλύτερο δυναμικό εύρος φωτεινότητας από ό,τι είναι δυνατόν με το πρότυπο ψηφιακής απεικόνισης ή άλλες φωτογραφικές τεχνικές. Ο στόχος είναι να παρουσιάσει ένα παρόμοιο εύρος φωτεινότητας. Έτσι οι εικόνες HDR μπορεί να αντιπροσωπεύουν ένα μεγαλύτερο φάσμα των επιπέδων φωτεινότητας ό,τι μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση πιο «παραδοσιακών» μεθόδων.

Ως αποτέλεσμα, δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός για να δημιουργήσει εντυπωσιακά- εκθαμβωτικά εφέ, ακόμα και από μια ενιαία εικόνα που αποθηκεύεται σε μορφή JPG!. Οι προκαθορισμένες ρυθμίσεις επιτρέπουν στο χρήστη να επιτύχει επαγγελματικά εφέ HDR με ένα μόνο κλικ του ποντικιού και φυσικά παρέχουν στους πιο προχωρημένους την δυνατότητα να παραμετροποιήσουν τις υπάρχουσες ρυθμίσεις ώστε να επιτύχουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Machinery HDR : Προσθέστε επαγγελματικά εφέ HDR στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Machinery HDR : Προσθέστε επαγγελματικά εφέ HDR στις φωτογραφίες σας" Το (HDR) χρησιμοποιείται στην απεικόνιση και την φωτογραφία για να αναπαράγει ένα μεγαλύτερο δυναμικό εύρος φωτεινότητας από ό,τι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>