05 Ιανουαρίου 2018

Kiwi Random Wallpaper :Αλλάξτε περιοδικά την εικόνα φόντου στα Windows
Πρόκειται για μία μικρή, απλή εφαρμογή,που σας επιτρέπει να αλλάξετε ταπετσαρίες στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας  μέσα από μια τεράστια βάση δεδομένων με διαθέσιμα πάνω από 45.000 wallpapers μέσω του WallpaperVortex.com. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε μια κατηγορία ταπετσαρίας (ή του συνόλου) και να κατεβάσετε μια τυχαία εικόνα για την επιφάνεια εργασίας σας. Μπορείτε να ορίσετε ακόμη και ένα χρονικό διάστημα για την εφαρμογή για να αλλάξετε αυτόματα την ταπετσαρία, το στυλ, το φόντο της επιφάνειας εργασίας και το χρώμα. Τέλος, περιλαμβάνει και κάποια βασικά στοιχεία επεξεργασίας όπως περικοπή, περιστροφή, αναστροφή, αρνητική εικόνα, διαβαθμίσεις του γκρι, που φωτεινότητα,  και αντίθεση.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Kiwi Random Wallpaper :Αλλάξτε περιοδικά την εικόνα φόντου στα Windows
4/ 5 stars - "Kiwi Random Wallpaper :Αλλάξτε περιοδικά την εικόνα φόντου στα Windows" Πρόκειται για μία μικρή, απλή εφαρμογή,που σας επιτρέπει να αλλάξετε ταπετσαρίες στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας  μέσα από ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>