05 Ιανουαρίου 2018

Kiwi application monitor : Παρακολουθείτε τις εφαρμογές και τις διεργασίες στα Windows
Παρακολουθείτε τις εφαρμογές και τις διεργασίες στα Windows ελέγχοντας τη δραστηριότητά του υπολογιστή σας. Το kiwimonitor είναι η εφαρμογή που θα σας βοηθήσει σ΄αυτό και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε μια εφαρμογή ή διεργασία. Το πρόγραμμα μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ξεκινήσει με τα Windows και να τρέχει στο παρασκήνιο καταναλώνοντας ελάχιστους πόρους από το σύστημα. Τέλος μπορεί να σας ενημερώσει για ορισμένα γεγονότα και ακολουθώντας κάποια βήματα να μπορείτε να αυτοματοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες στον υπολογιστή σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Kiwi application monitor : Παρακολουθείτε τις εφαρμογές και τις διεργασίες στα Windows
4/ 5 stars - "Kiwi application monitor : Παρακολουθείτε τις εφαρμογές και τις διεργασίες στα Windows " Παρακολουθείτε τις εφαρμογές και τις διεργασίες στα Windows ελέγχοντας τη δραστηριότητά του υπολογιστή σας. Το kiwimonitor είναι η εφ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>