Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει το AdBlock!

Λάβετε υπόψη, ότι το lovefortechnology.net βασίζεται σε διαφημίσεις για να συνεχίσει να παράγει και να προσφέρει δωρεάν περιεχόμενο σε εσάς. Θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αν απενεργοποιήσετε το Adblock ώστε να μας υποστηρίξετε. Πατηστε εδω για συνεχεια

digiKam : Προηγμένη εφαρμογή ψηφιακής διαχείρισης φωτογραφιώνΤο digiKam είναι μία προηγμένη εφαρμογή ψηφιακής διαχείρισης φωτογραφιών για Linux, Windows και Mac-OSX. Οι άνθρωποι που ενέπνευσαν το σχεδιασμό του digiKam είναι επαγγελματίες φωτογράφοι με σκοπό να βοηθήσουν του χρήστες που θέλουν να προβάλλουν, να διαχειριστούν, να επεξεργαστούν, να ενισχύσουν, να οργανώσουν και να μοιράσουν τις φωτογραφίες τους. Το digiKam τρέχει στα πιο γνωστά περιβάλλοντα εργασίας εφ' όσον έχουν εγκατασταθεί οι απαιτούμενες βιβλιοθήκες.

Υποστηρίζει όλες τις σημαντικές μορφές αρχείων εικόνας, όπως JPEG και PNG, καθώς και πάνω από 200 RAW φορμά αρχείων και σας επιτρέπει να οργανώσετε τις συλλογές των φωτογραφιών στο άλμπουμ κατάλογο που βασίζονται, με βάση την ημερομηνία, χρονοδιάγραμμα, ή με ετικέτες .

Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσθέσουν λεζάντες και βαθμολογίες για τις εικόνες τους. Χρησιμοποιώντας plug-ins, μπορείτε να εξάγετε τα άλμπουμ σας σε διάφορες online υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων (μεταξύ άλλων) των Facebook , Flickr , Gallery2, Yandex.Fotki, MediaWiki, Rajce, SmugMug, Piwigo και άλλα. Επιπλέον, διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία βελτίωσης της εικόνας, αντιμετώπιση του φαινόμενου κόκκινα μάτια, τη διαχείριση χρωμάτων, φίλτρα εικόνας, και ειδικά εφέ.

digiKam 5.6.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X, Linux

digiKam : Προηγμένη εφαρμογή ψηφιακής διαχείρισης φωτογραφιών
4/ 5 stars - "digiKam : Προηγμένη εφαρμογή ψηφιακής διαχείρισης φωτογραφιών " Το digiKam είναι μία προηγμένη εφαρμογή ψηφιακής διαχείρισης φωτογραφιών για Linux, Windows και Mac-OSX. Οι άνθρωποι που ενέπνευσαν τ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>