13 Δεκεμβρίου 2017

Calcute freeware calculator :Κομψός, λειτουργικός, και με μοναδικές ικανότητες Calculator
Αντικαταστήστε την κλασική αριθμομηχανή των Windows με το Calcute freeware calculator. Κομψό και λειτουργικό, με βελτιωμένες τις παραδοσιακές λειτουργίες μίας κλασικής αριθμομηχανής και με κάποιες μοναδικές ικανότητες. Σε λειτουργία μονής γραμμής, θα δέσει βολικά ακριβώς πάνω από τη γραμμή εργασιών σας για άμεση πρόσβαση. Επιλέξτε τη λειτουργία multi-line για να αναπτυχθεί σε μία πλήρη αριθμομηχανή ταινίας που μπορείτε να τεντώσετε κατά βούληση. Αποκρύψτε, ή εμφανίστε το πληκτρολόγιο ή κάντε κλικ στα κουμπιά της αριθμομηχανής με το ποντίκι ή πληκτρολογήστε απευθείας στην ταινία. Τέλος πληκτρολογήστε αυτό που θέλετε να υπολογίσετε και πατήστε Enter για να πάρετε την απάντηση.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Calcute freeware calculator :Κομψός, λειτουργικός, και με μοναδικές ικανότητες Calculator
4/ 5 stars - "Calcute freeware calculator :Κομψός, λειτουργικός, και με μοναδικές ικανότητες Calculator" Αντικαταστήστε την κλασική αριθμομηχανή των Windows με το Calcute freeware calculator. Κομψό και λειτουργικό, με βελτιωμένες τις παρα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>