15 Απριλίου 2017

Spybot Anti-Beacon for Windows 10 : Μπλοκάρετε τις ενέργειες εντοπισμού στα Windows 10
H Microsoft χρησιμοποιεί την μέθοδο της τηλεμετρίας ώστε να λαμβάνει πληροφορίες πληροφορίες από τους χρήστες των Windows με σκοπό να βελτιώσει το λειτουργικό τους σύστημα, ωστόσο πιστεύουμε ότι είναι δικαίωμα του χρήστη να επιλέξει πόσα από τα δεδομένα του επιθυμεί να μοιραστούν. Ενώ η Microsoft έχει συμπεριλάβει τη δυνατότητα απενεργοποίησης για ορισμένες επιλογές τηλεμετρίας στα Windows 10, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να απενεργοποιήσετε όλα αυτά με το χέρι. Το  Spybot Anti-Beacon είναι το εργαλείο που θα το κάνει με το πάτημα ενός κουμπιού, και συν τις άλλοις μπορεί να ενημερωθεί για να συμπεριλάβει προσθήκες τηλεμετρίας όταν προστεθούν από τη Microsoft στο μέλλον.

 Spybot Anti-Beacon for Windows 10 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Spybot Anti-Beacon for Windows 10 : Μπλοκάρετε τις ενέργειες εντοπισμού στα Windows 10
4/ 5 stars - "Spybot Anti-Beacon for Windows 10 : Μπλοκάρετε τις ενέργειες εντοπισμού στα Windows 10" H Microsoft χρησιμοποιεί την μέθοδο της τηλεμετρίας ώστε να λαμβάνει πληροφορίες πληροφορίες από τους χρήστες των Windows με σκοπό να ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>