11 Απριλίου 2017

SpeedOut : Πόσο γρήγορο είναι το φλασάκι σας;
Έχετε Flash Stick; Και ποιος δεν έχει. Ξέρετε όμως πόσο γρήγορο είναι; Την απάντηση θα την βρείτε τρέχοντας τη εφαρμογή. Χρησιμοποιεί τεχνολογία χαμηλού επιπέδου, η οποία σας επιτρέπει να γνωρίζετε την πραγματική ταχύτητα κίνησης, χωρίς επιβράδυνση, που προκαλείτε από το σύστημα αρχείων. Πατώντας έναρξη, το πρόγραμμα θα κάνει τέσσερις ανάγνωσης και τέσσερις δοκιμές εγγραφής. Μετά από αυτό θα πάρετε αποτέλεσμα για την ταχύτητα και εγγραφής. Ωστόσο για να είναι ακριβείς οι ενδείξεις ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ το ποντίκι και το πληκτρολόγιο ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ! 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

SpeedOut : Πόσο γρήγορο είναι το φλασάκι σας;
4/ 5 stars - "SpeedOut : Πόσο γρήγορο είναι το φλασάκι σας;" Έχετε Flash Stick; Και ποιος δεν έχει. Ξέρετε όμως πόσο γρήγορο είναι; Την απάντηση θα την βρείτε τρέχοντας τη εφαρμογή. Χρησιμοποιεί ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>