02 Αυγούστου 2017

Right Click Enhancer : Δώστε επιπλέον δυνατότητες στο δεξί κλικ του ποντικιού σας
Δώστε επιπλέον δυνατότητες στο δεξί κλικ μενού σας με αυτό το εργαλείο και αποκτήστε βελτιωμένη λειτουργικότητα. Προσθέστε εφαρμογές, αρχεία και συντομεύσεις, δημιουργήστε υπο-μενού για να προσθέσετε ακόμα περισσότερα στοιχεία, Αποφύγετε την ακαταστασία τους βάζοντας κάθε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας σας, καταργήστε ή απενεργοποίηστε ανεπιθύμητες υπάρχουσες καταχωρήσεις στο μενού του δεξιού κλικ, προσθέστε νέες συντομεύσεις φακέλων για να τα στείλετε στο υπο-μενού και να διευκολύνετε τη λειτουργία αντιγραφής και τέλος προσθέστε νέους τύπους αρχείων στο νέο μενού για να δημιουργήσετε νέα αρχεία εύκολα.

Right Click Enhancer 4.5.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Right Click Enhancer : Δώστε επιπλέον δυνατότητες στο δεξί κλικ του ποντικιού σας
4/ 5 stars - "Right Click Enhancer : Δώστε επιπλέον δυνατότητες στο δεξί κλικ του ποντικιού σας" Δώστε επιπλέον δυνατότητες στο δεξί κλικ μενού σας με αυτό το εργαλείο και αποκτήστε βελτιωμένη λειτουργικότητα. Προσθέστε εφαρμογές,...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>