04 Δεκεμβρίου 2016

PUSH Video Wallpaper : Βάλτε βίντεο ως ταπετσαρία στην επιφάνεια του υπολογιστή σας
ToPUSH Video Wallpaper είναι μία μικρή εφαρμογή που σας επιτρέπει σας να ορίσετε βίντεο ως ταπετσαρία στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να εφαρμόσετε wallpapers βίντεο σε Windows Vista Ultimate Dreamscene για όλα τα τελευταία λειτουργικά συστήματα Windows 10, 8,1, 8, 7. Ακόμη μπορείτε να επιλέξτε το συγκεκριμένο ή άλλα βίντεο να τρέχουν ως οθόνη προφύλαξης στον υπολογιστή σας. Φυσικά ανά πάσα στιγμή μπορείτε να κλείσετε την εφαρμογή και ο υπολογιστής θα εμφανίσει ξανά την προεπιλεγμένη από εσάς φωτογραφία στην οθόνη του υπολογιστή σας.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

PUSH Video Wallpaper : Βάλτε βίντεο ως ταπετσαρία στην επιφάνεια του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "PUSH Video Wallpaper : Βάλτε βίντεο ως ταπετσαρία στην επιφάνεια του υπολογιστή σας" ToPUSH Video Wallpaper είναι μία μικρή εφαρμογή που σας επιτρέπει σας να ορίσετε βίντεο ως ταπετσαρία στον υπολογιστή σας. Μπορείτε ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>