05 Ιουλίου 2017

PhotoDonut : Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε έργα τέχνης
Είτε είστε επαγγελματίας καλλιτέχνης ή ένας ενθουσιώδης οπαδός της τέχνης, το PhotoDonut σας βοηθά να εκφραστείτε. Αφήστε το να γίνει ένα σημαντικό εργαλείο στη δημιουργική ροή εργασίας σας. Επιλέξτε από εκατοντάδες στυλ, ή  δημιουργήσετε το δικό σας. Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε έργα τέχνης με το PhotoDonut, δοκιμάστε τις πολλές δυνατότητες του και παίξτε με τις ρυθμίσεις μέχρι να δημιουργήσετε τις κατάλληλες φωτογραφίες.Το λογισμικό παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να δημιουργήσετε υψηλής ποιότητας έργα ζωγραφικής από τον υπολογιστή σας επιλέγοντας μια μεγάλη ποικιλία από βούρτσες όπως υδατογραφίες, αερογράφο,  λάδι  ακρυλικό και πολλά άλλα. Διαθέτει επίσης πολλά εργαλεία προσαρμογής, και δυνατότητες ζωγραφικής και υποστήριξης.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

PhotoDonut : Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε έργα τέχνης
4/ 5 stars - "PhotoDonut : Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε έργα τέχνης" Είτε είστε επαγγελματίας καλλιτέχνης ή ένας ενθουσιώδης οπαδός της τέχνης, το PhotoDonut σας βοηθά να εκφραστείτε. Αφήστε το να γίνει ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>