13 Δεκεμβρίου 2017

OUTDATEfighter : Εφαρμογή για την ενημέρωση του λογισμικού σας στα Windows
Αν σας αρέσει να εγκαθιστάτε πολλές εφαρμογές στον υπολογιστή σας, σίγουρα το πρόγραμμα αυτό θα σας φανεί πολύ χρήσιμο, αφού με με τον απλούστερο τρόπο, μπορείτε να βρείτε όλες τις εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει και να διαπιστώσετε αν είναι η κατάλληλη στιγμή να τις αναβαθμίσετε. Αφού κατεβάσετε το πρόγραμμα κάντε κλικ στην και μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα δείτε μια λίστα όλων των εγκατεστημένων προγραμμάτων και τις διαθέσιμες ενημερώσεις τους. Αν τώρα θέλετε να τις αναβαθμίσετε επιλέξτε τις όλες, ή ξεχωριστά το όνομα κάθε εφαρμογής, και κάντε κλικ στο Update Selected Software. Ακόμη, υπάρχουν στο μενού του προγράμματος δύο επιπλέον λειτουργίες, η μία αφορά την απεγκατάσταση προγραμμάτων από τον υπολογιστή σας, και ή άλλη την αναβάθμιση των Windows με νεότερες ενημερώσεις και αναβαθμίσεις.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

OUTDATEfighter : Εφαρμογή για την ενημέρωση του λογισμικού σας στα Windows
4/ 5 stars - "OUTDATEfighter : Εφαρμογή για την ενημέρωση του λογισμικού σας στα Windows" Αν σας αρέσει να εγκαθιστάτε πολλές εφαρμογές στον υπολογιστή σας, σίγουρα το πρόγραμμα αυτό θα σας φανεί πολύ χρήσιμο, αφού με με τ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>