24 Αυγούστου 2017

Microsoft Solitaire Collection : Συλλογή με τα πιο αγαπημένα παιχνίδια καρτών όλων των εποχών
To Microsoft Solitaire συνεχίζει να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια καρτών όλων των εποχών για τα Windows για περισσότερα από 25 χρόνια. Ωστόσο, με την έκδοση του του Microsoft Solitaire Collection, έχει φτάσει να έχει πάνω από 119 εκατομμύρια μοναδικούς παίκτες μόνο τα τελευταία τέσσερα χρόνια! Και τώρα, όσον αφορά αφορά τις συσκευές iPhone, iPad και Android μπορείτε να παίξετε πλέον το πιο δημοφιλές παιχνίδι δωρεάν.Το Microsoft Solitaire Collection προσφέρει πέντε από τα καλύτερα παιχνίδια καρτών όπως τα Klondike, Spider, FreeCell, Pyramid και όλα αυτά  μέσα σε μία εφαρμογή.
Microsoft Solitaire Collection : Συλλογή με τα πιο αγαπημένα παιχνίδια καρτών όλων των εποχών
4/ 5 stars - "Microsoft Solitaire Collection : Συλλογή με τα πιο αγαπημένα παιχνίδια καρτών όλων των εποχών " To Microsoft Solitaire συνεχίζει να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια καρτών όλων των εποχών για τα Windows για περισσότερα απ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>