04 Δεκεμβρίου 2016

Goodsol Free Solitaire : Δωρεάν συλλογή με 12 από τις καλύτερες πασιέντζες
Παίξτε το FreeCell, Klondike, Spide και άλλα παιχνίδια με το Goodsol Free Solitaire, μια εντελώς δωρεάν συλλογή  με 12 από τα καλύτερα παιχνίδια με πασιέντζες.  Με όμορφες κάρτες σχεδιασμένες ώστε να μοιάζουν με πραγματικές και με δυνατότητα πλήρους αναίρεσης και ακύρωσης έτσι ώστε να αναιρέσετε κάθε κίνηση ή όλες τις κινήσεις σας, και να ξεκινήσετε ξανά. Περιλαμβάνει επίσης αυτόματη αποθήκευση παιχνιδιών έτσι ώστε να αποθηκεύετε το παιχνίδι σας και να να συνεχίσετε ξανά όποτε μπορείτε.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Goodsol Free Solitaire : Δωρεάν συλλογή με 12 από τις καλύτερες πασιέντζες
4/ 5 stars - "Goodsol Free Solitaire : Δωρεάν συλλογή με 12 από τις καλύτερες πασιέντζες" Παίξτε το FreeCell, Klondike, Spide και άλλα παιχνίδια με το Goodsol Free Solitaire, μια εντελώς δωρεάν συλλογή  με 12 από τα καλύτερα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>