16 Σεπτεμβρίου 2017

Easy Photo Effects : Το πιο απλό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών
Πρόκειται ίσως το πιο εύκολο στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που θα βρείτε ποτέ. Με ένα μόνο κλικ σε ένα κουμπί, μπορείτε να μετατρέψετε τις εικόνες σας, να αλλάξετε το χρώμα τους και να τις μετατρέψετε σε πραγματικά έργα τέχνης. Κάθε εφέ μπορεί να ρυθμιστεί και μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά εφέ για μια μοναδική εμφάνιση. Το Easy Photo Effects είναι freeware που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εντελώς δωρεάν και να κάνετε όσο αντίγραφα του προγράμματος θέλετε και να το μοιράσετε στους φίλους σας και τα μέλη της οικογένειας. Σημειώστε, ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση, επομένως μπορείτε να το τρέξετε και από ένα στικάκι USB.

Easy Photo Effects : 3.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Easy Photo Effects : Το πιο απλό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών
4/ 5 stars - "Easy Photo Effects : Το πιο απλό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών " Πρόκειται ίσως το πιο εύκολο στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που θα βρείτε ποτέ. Με ένα μόνο κλικ σε ένα κουμπί, μπορείτ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>