26 Δεκεμβρίου 2016

Calc Pro HD : Μακράν η κορυφαία επιλογή για επαγγελματική ή απλή χρήση
Φτιάξτε τη δική σας αριθμομηχανή! Επιλέξτε μόνο τις αριθμομηχανές και τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για να προσαρμόσετε  με το Calc Pro HD! Επιλέξτε έως και 8 calcs, για να δημιουργήσετε την τέλεια αριθμομηχανή! Η κορυφαία φορητή αριθμομηχανή είναι τώρα διαθέσιμη για τα Windows 10. Η μόνο αριθμομηχανή στο χώρο αποθήκευσης των Windows που μπορεί πραγματικά να αντικαταστήσει τα κλασικά κομπουτεράκια τσέπης. Το Calc Pro HD προσφέρει περισσότερη δύναμη, περισσότερες δυνατότητες, μεγαλύτερη ακρίβεια και είναι μακράν η κορυφαία επιλογή για τις ανάγκες είτε αυτές αφορούν επαγγελματική, είτε οικιακή χρήση. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη της Cortana για να εκτελέσει τους υπολογισμούς σας. Ωστόσο πρέπει να σημειώσω ότι στην δωρεάν της έκδοση περιλαμβάνει μόνο δύο αριθμομηχανές την κλασική και την επιστημονική.


Calc Pro HD : Μακράν η κορυφαία επιλογή για επαγγελματική ή απλή χρήση
4/ 5 stars - " Calc Pro HD : Μακράν η κορυφαία επιλογή για επαγγελματική ή απλή χρήση" Φτιάξτε τη δική σας αριθμομηχανή! Επιλέξτε μόνο τις αριθμομηχανές και τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για να προσαρμόσετε  με το Calc...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>