Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

6 δωρεάν προγράμματα για να ενημερώνετε αυτόματα τις εφαρμογές σαςΕάν έχετε στον υπολογιστή σας αρκετές εφαρμογές σίγουρα δεν μπορείτε να γνωρίζετε αν υπάρχουν νέες εκδόσεις παρά μόνο αν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του δημιουργού για κάθε μία από αυτές. Ωστόσο κάτι τέτοιο είναι πολύ χρονοβόρο και αρκετά βαρετό. Για το σκοπό αυτό παρουσιάζουμε 6 δωρεάν προγράμματα που θα κάνουν αυτόματα για εσάς αυτή τη δουλειά.

1.


Το Milouz Market είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για για τα Windows με την βοήθεια του οποίου μπορούμε να αναβαθμίσουμε κάποιες εφαρμογές που έχουμε εγκατεστημένες στον υπολογιστή μας αλλά και να εγκαταστήσουμε νέες. Η λειτουργία του είναι πολύ απλή, αφού τρέξουμε το πρόγραμμα θα δούμε ένα πίνακα με τις εγκατεστημένες εφαρμογές στον υπολογιστή μας όπου κάτω από την ένδειξη ένδειξη Available διακρίνουμε τον αριθμό της νεώτερης έκδοσή τους και κάτω από το installed τον αριθμό της εγκατεστημένης έκδοσης της συγκεκριμένης εφαρμογής που έχουμε στον υπολογιστή μας . 
Παράλληλα με αυτές θα παρατηρήσετε και δεκάδες άλλες εφαρμογές από τις οποίες επιλέγουμε αν μας ενδιαφέρει κάποια ή κάποιες ώστε να τις εγκαταστήσουμε. Η εγκατάσταση γίνεται ως εξής, κάντε δεξί κλίκ επάνω στην εφαρμογή που θέλετε να αναβαθμίσετε ή να εγκαταστήσετε και πατήστε update, ή install αντίστοιχα, το πρόγραμμα θα κατεβάσει αυτόματα την νεώτερη έκδοση και θα την εγκαταστήσει χωρίς εσείς να χρειαστεί να κάνετε απολύτως τίποτα.

2.


Το NeoSetup είναι μια νέα εφαρμογή για την εγκατάσταση προγραμμάτων και αναβαθμίσεων για τα Windows. Ανιχνεύει αυτόματα όλες τις νέες ενημερώσεις γρήγορα και η εγκατάστασή τους γίνεται απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Οι ενημερώσεις ανιχνεύονται αμέσως μόλις κυκλοφορήσουν και με αυτό τον τρόπο έχετε πάντα τις πιο πρόσφατες εκδόσεις. Μάλιστα τα προγράμματα είναι κατανεμημένα σε κατηγορίες έτσι ώστε να διευκολυνθείτε ακόμη καλύτερα. Αν κάποιο πρόγραμμα είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας και υπάρχει νεώτερη έκδοση η εφαρμογή θα ζητήσει να το αναβαθμίσετε. Κατά τα άλλα στην βάση δεδομένων του θα βρείτε και πολλές άλλες δωρεάν εφαρμογές που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν για τις εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. 

3.


Αν σας αρέσει να εγκαθιστάτε πολλές εφαρμογές στον υπολογιστή σας, σίγουρα το πρόγραμμα αυτό θα σας φανεί πολύ χρήσιμο, αφού με με τον απλούστερο τρόπο, μπορείτε να βρείτε όλες τις εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει και να διαπιστώσετε αν είναι η κατάλληλη στιγμή να τις αναβαθμίσετε. Αφού κατεβάσετε το πρόγραμμα κάντε κλικ στην Update Selected Software. Ακόμη,υπάρχουν στο μενού του προγράμματος δύο επιπλέον λειτουργίες, η μία αφορά την απεγκατάσταση προγραμμάτων από τον υπολογιστή σας, και ή άλλη την αναβάθμιση των Windows με νεότερες ενημερώσεις και αναβαθμίσεις.

4.


Συνήθως οι ενημερώσεις (updates) προσθέτουν νέα χαρακτηριστικά, γεγονός που καθιστά το λογισμικό πιο ευέλικτο. Επίσης, με κάθε αναβάθμιση το πρόγραμμα γίνεται μια πιο ασφαλές και πιο σταθερό αφού διορθώνονται σφάλματα και αδυναμίες από τις προηγούμενες εκδόσεις. Το Update Notifier είναι ένα μικρό βοηθητικό πρόγραμμα που δημιουργήθηκε γι΄αυτο το σκοπό που σαρώνει τον υπολογιστή σας για και εμφανίζει μια λίστα των ενημερώσεων σε σχέση με τα προγράμματα που έχετε εγκαταστήσει. Έτσι ανά πάσα στιγμή θα έχετε ενημερωμένες όλες τις εφαρμογές στον υπολογιστή σας με την τελευταία έκδοση του λογισμικού. 

5.


Το προγραμματάκι αυτό αφού το εγκαταστήσουμε ψάχνει να βρει το εγκατεστημένο software στον υπολογιστή μας και μας ενημερώνει πια από αυτά είναι ενημερωμένα και ποια όχι, πατώντας επάνω στο πρόγραμμα που θέλει αναβάθμιση μας πηγαίνει αμέσως στην αντίστοιχη σελίδα του δημιουργού του ώστε να το κατεβάσουμε. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση και πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε.

6.


Πρόκειται για ένα πολύ μικρό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε, να ενημερώσετε, να τρέξετε και να οργανώσετε διάφορα προγράμματα. Με το Update Manager μπορείτε να ελέγχετε για τις νέες εκδόσεις των προγραμμάτων. Θα βρείτε ένα πολύ μεγάλο αριθμό εφαρμογών. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κατά διαστήματα να ελέγχετε αν υπάρχουν αναβαθμίσεις και να περνάτε τις καινούργιες εκδόσεις.
6 δωρεάν προγράμματα για να ενημερώνετε αυτόματα τις εφαρμογές σας
4/ 5 stars - "6 δωρεάν προγράμματα για να ενημερώνετε αυτόματα τις εφαρμογές σας" Εάν έχετε στον υπολογιστή σας αρκετές εφαρμογές σίγουρα δεν μπορείτε να γνωρίζετε αν υπάρχουν νέες εκδόσεις παρά μόνο αν επισκεφθείτε τ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>