30 Δεκεμβρίου 2016

3D Photo Collage Maker : Μετατρέψτε τις αγαπημένες φωτογραφίες σας σε 3D κολάζ
Το 3D Photo Collage Maker είναι εξαιρετικό πρόγραμμα κολάζ που θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε 3D κολάζ. Με  το 3D Photo Collage Maker μπορείτε να συνδυάσετε απλές φωτογραφίες και να τις μετατρέψετε σε καταπληκτικά κολάζ φωτογραφιών, να διακοσμήστε τις φωτογραφίες σας με φανταστικά εφέ 3D και πλαίσια και να προσθέσετε κείμενο με πολύχρωμες γραμματοσειρές & αυτοκόλλητα. Εσείς απλά επιλέξτε  από τις πολλαπλές διατάξεις που θα βρείτε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα και αποθηκεύστε τις εικόνες σας σε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης.

3D Photo Collage Maker : Μετατρέψτε τις αγαπημένες φωτογραφίες σας σε 3D κολάζ
4/ 5 stars - " 3D Photo Collage Maker : Μετατρέψτε τις αγαπημένες φωτογραφίες σας σε 3D κολάζ" Το 3D Photo Collage Maker είναι εξαιρετικό πρόγραμμα κολάζ που θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε 3D κο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>