26 Μαΐου 2017

ViewedIt : Δημιουργήσετε βίντεο με παρουσιάσεις και μοιραστείτε τις
To ViewedIt, είναι ο ευκολότερος ίσως τρόπος για να δημιουργήσετε, να στείλετε και να παρακολουθείτε βίντεο μέσω του Google Chrome. Ποιο συγκεκριμένα, σας βοηθά να καταγράψετε οποιαδήποτε δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο ενεργοποιώντας παράλληλα και την Webcamera του υπολογιστή σας και το μικρόφωνο. Με αυτό τον τόπο μπορείτε να δημιουργήσετε παρουσιάσεις σε πραγματικό χρόνο δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους σας, τους μαθητές σας, η όπου αλλού επιθυμείτε την παρουσίαση της εργασίας σας. Για να ξεκινήσετε, αφού πρώτα εγκαταστήσετε το πρόσθετο, κάντε κλικ στο πράσινο κουμπάκι του Viewed και επιλέξτε τον τρόπο παρουσίασης ενεργοποιώντας ή απενεργοποιώντας παράλληλα το μικρόφωνο ή την webcamera σας.


Από εκεί και μετά πατήστε Record και κάντε κλικ στην επιλογή κοινής χρήσης.


Τώρα, ολοκληρώστε την παρουσίαση σας κάντε κλικ στο κουμπί διακοπή κοινής. Αμέσως το πρόγραμμα θα ανοίξει μία δεύτερη καρτέλα στον browser με το βίντεο σας και παράλληλα θα σας δώσει τη δυνατότητα να το μοιράσετε μέσω των κοινωνικών δικτύων ή μέσω  link.
Author's Website:

ViewedIt : Δημιουργήσετε βίντεο με παρουσιάσεις και μοιραστείτε τις
4/ 5 stars - "ViewedIt : Δημιουργήσετε βίντεο με παρουσιάσεις και μοιραστείτε τις " To ViewedIt, είναι ο ευκολότερος ίσως τρόπος για να δημιουργήσετε, να στείλετε και να παρακολουθείτε βίντεο μέσω του Google Chrome....


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>