Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει το AdBlock!

Λάβετε υπόψη, ότι το lovefortechnology.net βασίζεται σε διαφημίσεις για να συνεχίσει να παράγει και να προσφέρει δωρεάν περιεχόμενο σε εσάς. Θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αν απενεργοποιήσετε το Adblock ώστε να μας υποστηρίξετε. Πατηστε εδω για συνεχεια

UltraStar Deluxe : Παιχνίδι καραόκε για τον υπολογιστή σας- To UltraStar Deluxe είναι ένα δωρεάν ανοικτού κώδικα παιχνίδι καραόκε για τον υπολογιστή σας. Η εμπειρία gameplay είναι παρόμοια με εκείνη του εμπορικού προϊόντος SingStar από τη Sony Computer Entertainment, η οποία διατίθεται αποκλειστικά για το Playstation. Σε αντίθεση με το SingStar, ωστόσο, το UltraStar Deluxe επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν τα δικά τους τραγούδια.

- Μπορείτε να προσαρμόσετε το παιχνίδι εντελώς στο περιεχόμενο, τις επιθυμίες και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Ειδικότερα έχετε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε το προϊόν, όπως εσείς επιθυμείτε. Δημιουργήστε τα δικά σας θέματα ή να κατεβάστε περιεχόμενο από την κοινότητα, όπως plugins, δωρεάν τραγούδια ή patches κώδικα για  να έχετε πρόσβαση σε εκτεταμένα χαρακτηριστικά.


- Επιτρέπει  τη συμμετοχή και έως και έξι παικτών, ώστε να τραγουδήσετε μαζί τα αγαπημένα σας τραγούδια, προκειμένου να κερδίσετε πόντους, ανάλογα με τον τόνο της φωνής και τον ρυθμό του τραγουδιού. Για να λειτουργήσει UltraStar Deluxe δεν χρειάζεται κάποιο DVD αφού μπορείτε να χρησιμοποιήστε κάποιο άλμπουμ / cd σας με μουσική που έχετε ήδη αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας.

UltraStar Deluxe : 1.3

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

UltraStar Deluxe : Παιχνίδι καραόκε για τον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "UltraStar Deluxe : Παιχνίδι καραόκε για τον υπολογιστή σας" - To UltraStar Deluxe είναι ένα δωρεάν ανοικτού κώδικα παιχνίδι καραόκε για τον υπολογιστή σας. Η εμπειρία gameplay είναι παρόμοια με...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>