06 Ιουνίου 2017

UltraStar Deluxe : Παιχνίδι καραόκε για τον υπολογιστή σας
- To UltraStar Deluxe είναι ένα δωρεάν ανοικτού κώδικα παιχνίδι καραόκε για τον υπολογιστή σας. Η εμπειρία gameplay είναι παρόμοια με εκείνη του εμπορικού προϊόντος SingStar από τη Sony Computer Entertainment, η οποία διατίθεται αποκλειστικά για το Playstation. Σε αντίθεση με το SingStar, ωστόσο, το UltraStar Deluxe επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν τα δικά τους τραγούδια.

- Μπορείτε να προσαρμόσετε το παιχνίδι εντελώς στο περιεχόμενο, τις επιθυμίες και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Ειδικότερα έχετε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε το προϊόν, όπως εσείς επιθυμείτε. Δημιουργήστε τα δικά σας θέματα ή να κατεβάστε περιεχόμενο από την κοινότητα, όπως plugins, δωρεάν τραγούδια ή patches κώδικα για  να έχετε πρόσβαση σε εκτεταμένα χαρακτηριστικά.


- Επιτρέπει  τη συμμετοχή και έως και έξι παικτών, ώστε να τραγουδήσετε μαζί τα αγαπημένα σας τραγούδια, προκειμένου να κερδίσετε πόντους, ανάλογα με τον τόνο της φωνής και τον ρυθμό του τραγουδιού. Για να λειτουργήσει UltraStar Deluxe δεν χρειάζεται κάποιο DVD αφού μπορείτε να χρησιμοποιήστε κάποιο άλμπουμ / cd σας με μουσική που έχετε ήδη αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας.

UltraStar Deluxe : 1.3

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

UltraStar Deluxe : Παιχνίδι καραόκε για τον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "UltraStar Deluxe : Παιχνίδι καραόκε για τον υπολογιστή σας" - To UltraStar Deluxe είναι ένα δωρεάν ανοικτού κώδικα παιχνίδι καραόκε για τον υπολογιστή σας. Η εμπειρία gameplay είναι παρόμοια με...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>