12 Νοεμβρίου 2016

SecuritySoftView : Δείτε αν και ποια προγράμματα προστασίας έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας
Το SecuritySoftView είναι ένα απλό εργαλείο που εμφανίζει τα προγράμματα προστασίας από ιούς, spyware και το τείχος προστασίας που είναι εγκατεστημένα στο σύστημά σας και έχουν εγγραφεί στο κέντρο ασφαλείας του λειτουργικού συστήματος των Windows. Λειτουργεί σε οποιαδήποτε έκδοση των Windows, ξεκινώντας από τα Windows XP  μέχρι και τα Windows 10 32-bit ή 64-bit. Ωστόσο, στα Windows XP, το SecuritySoftView εμφανίζει λιγότερες πληροφορίες απ΄ότι στις πιο πρόσφατες εκδόσεις Windows. Δεν απαιτεί καμία διαδικασία εγκατάστασης ή κάποια πρόσθετα αρχεία dll. Για να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε, απλά τρέξτε το εκτελέσιμο αρχείο SecuritySoftView.exe και στο κύριο παράθυρο της εφαρμογής εμφανίζεται η λίστα όλων των προγραμμάτων AntiSpyware, AntiVirus και Firewall που είναι εγγεγραμμένα στο κέντρο ασφαλείας του λειτουργικού συστήματος των Windows. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το ίδιο λογισμικό μπορεί να φαίνεται περισσότερο από μία φορά, αν είναι εγκατεστημένες διαφορετικές εκδόσεις του προϊόντος. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


SecuritySoftView : Δείτε αν και ποια προγράμματα προστασίας έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "SecuritySoftView : Δείτε αν και ποια προγράμματα προστασίας έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας" Το SecuritySoftView είναι ένα απλό εργαλείο που εμφανίζει τα προγράμματα προστασίας από ιούς, spyware και το τείχος προστασίας που είν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>