13 Δεκεμβρίου 2016

SafeHouse Explorer : Κρυπτογραφήστε τα δεδομένα σας σε όλα τα αποθηκευτικά σας μέσα
Πολλές εφαρμογές είναι διαθέσιμες για την κρυπτογράφηση των δεδομένων σας, επιλέξαμε αυτή για την απλότητά της και για το ότι είναι free. Θα δούμε τώρα πώς μπορούμε να κρύψουμε αρχεία. Δουλεύει σε όλες τις μονάδες δίσκου, συμπεριλαμβανομένων των εξωτερικών USB drives, USB memory sticks, εξυπηρετητές δικτύου, ακόμη σε CD / DVD για ασφαλή αντίγραφα ασφαλείας.Το SafeHouse διατηρεί εμπιστευτικά τα αρχεία σας-δεδομένα στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο με τον κωδικό σας. Ξεκινάμε :


- Αφού εγκαταστήσουμε το πρόγραμμα επιλέγουμε New Volume.


- Επιλέγουμε σε ποιόν σκληρό δίσκο ή σε usb stick θέλουμε να δημιουργήσουμε τον κρυφό μας δίσκο.

- Επιλέγουμε το μέγεθός του που μπορεί να κυμαίνεται από λίγα kb έως πολλά GB.


- Αμέσως μετά το πρόγραμμα μας ζητά να βάλουμε ένα κωδικό, διαλέγουμε λοιπόν ένα δύσκολο, αλλά προσοχή να τον θυμόμαστε και στην επόμενη καρτέλα κλικάρουμε το Create Volume για να τον δημιουργήσουμε. Μόλις δημιουργηθεί ο δίσκος θα ακούσετε ταυτόχρονα και ένα ήχο που σημαίνει ότι είναι ανοιχτός, κλείνοντας τώρα  την εφαρμογή ο δίσκος  ΄΄εξαφανίζεται΄΄. Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε πώς φαίνεται ο δίσκος στις συσκευές του υπολογιστή μας.


- Τώρα για να τον ανοίξουμε αφού τρέξουμε το πρόγραμμα, επιλέγουμε open volume και βρίσκουμε την διαδρομή που είναι αποθηκευμένος ο δίσκος,  και κάνουμε κλικ επάνω του.


-  Τέλος πληκτρολογούμε τον κωδικό μας και κάνουμε είσοδο πλέον στον δίσκο μας. Από εκεί και μετά μπορούμε να μεταφέρουμε τα αρχεία που επιθυμούμε.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

SafeHouse Explorer : Κρυπτογραφήστε τα δεδομένα σας σε όλα τα αποθηκευτικά σας μέσα
4/ 5 stars - "SafeHouse Explorer : Κρυπτογραφήστε τα δεδομένα σας σε όλα τα αποθηκευτικά σας μέσα" Πολλές εφαρμογές είναι διαθέσιμες για την κρυπτογράφηση των δεδομένων σας, επιλέξαμε αυτή για την απλότητά της και για το ότι είναι f...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>