Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Prevent Restore : Διαγράψτε για πάντα τα δεδομένα σαςΑν μετακινήσετε και διαγράψετε τα αρχεία σας μέσω του κάδου ανακύκλωσης τους φακέλους αυτά δεν διαγράφονται για πάντα. Οποιοσδήποτε, μπορεί να χρησιμοποιήσει ειδικό λογισμικό ανάκτησης και να αποκαταστήσει οποιαδήποτε διαγραμμένα δεδομένα (αρχεία και φακέλους), επειδή κάθε διαγραμμένο αρχείο εξακολουθεί να υπάρχει στο σκληρό δίσκο έως ότου θα αντικατασταθεί με άλλα δεδομένα. Ο κύριος σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να καταστήσει αδύνατη την ανάκτηση των αρχείων και των φακέλων που έχετε διαγράψει στο παρελθόν.

Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί αρκετούς αλγόριθμους ασφαλείας (DoD 5220.22, Gutmann και άλλα). Ενώ εργάζεται το πρόγραμμα συμπληρώνει τις πληροφορίες στο τέλος της κάθε ομάδας και δεν αφήνει καμία ευκαιρία να αποκατασταθεί έστω και μία λέξη!

Ως πρόσθετο χαρακτηριστικό, το πρόγραμμα μπορεί να διαγράψει το αρχείο σελιδοποίησης του λειτουργικού συστήματος των Windows (εικονική μνήμη cache), η οποία περιέχει μνήμη cache των προσωπικών πληροφοριών, όπως για παράδειγμα: τα ονόματα χρήστη και κωδικούς πρόσβασης.

Prevent Restore :  4.23

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Prevent Restore : Διαγράψτε για πάντα τα δεδομένα σας
4/ 5 stars - "Prevent Restore : Διαγράψτε για πάντα τα δεδομένα σας" Αν μετακινήσετε και διαγράψετε τα αρχεία σας μέσω του κάδου ανακύκλωσης τους φακέλους αυτά δεν διαγράφονται για πάντα. Οποιοσδήποτε,...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>