31 Μαρτίου 2017

Office Editin for Chrome : Προβολή και επεξεργασία αρχείων Microsoft Word, Excel και PowerPoint
Προβάλετε και επεξεργαστείτε αρχεία Microsoft Word, Excel και PowerPoint, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε το Office στον υπολογιστή σας. Αφού εγκαταστήσετε την επέκταση, τα αρχεία του Office που μεταφέρετε στο Chrome, μπορείτε να τα ανοίγετε στο Gmail, το Google Drive και αλλού, Μπορείτε να αποθηκεύσετε ξανά το κάθε αρχείο στην αρχική του μορφή αρχείου Office ή να το μετατρέψετε σε Έγγραφο, Υπολογιστικό φύλλο ή Παρουσίαση για να ξεκλειδώσετε περισσότερες λειτουργίες, όπως η πρόσκληση άλλων ατόμων για επεξεργασία από κοινού, σχολιασμό, συζήτηση και περισσότερα. Υποστηριζόμενοι τύποι αρχείων: .doc .docx .xls .xlsx .ppt .pptx.

Author's Website:

Office Editin for Chrome : Προβολή και επεξεργασία αρχείων Microsoft Word, Excel και PowerPoint
4/ 5 stars - "Office Editin for Chrome : Προβολή και επεξεργασία αρχείων Microsoft Word, Excel και PowerPoint " Προβάλετε και επεξεργαστείτε αρχεία Microsoft Word, Excel και PowerPoint, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε το Office στον υπολογισ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>