22 Δεκεμβρίου 2017

NuePanel : H εναλλακτική λύση αντικατάστασης του κλασικού πίνακα ελέγχου στα Windows
Το NuePanel αποτελεί μία εναλλακτική λύση του κλασικού Control Panel των Windows και περιλαμβάνει περισσότερες από 150 μικροεφαρμογές των Windows και εργαλεία προσβάσιμα μέσα από ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας. Εκεί θα βρείτε, όλα τα απαραίτητα εργαλεία του Πίνακα Ελέγχου (Διαχείριση συσκευών, Registry Editor), (Αντιμετώπιση προβλημάτων των Windows, το Κέντρο Δράσης), καταγραφείς συστήματος (πρόγραμμα προβολής συμβάντων, Εποπτεία πόρων), καθώς και μια σειρά από εργαλεία που μπορεί να μην έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα ότι υπήρχαν (Quick Assist, Internet Explorer Diagnostics, κ.λπ).

Η εφαρμογή έχει δημιουργηθεί, ώστε να σας βοηθήσει να βρείτε, αυτό που χρειάζεστε, από εργαλεία που δεν είναι διαθέσιμα άμεσα στον υπολογιστή σας, η άλλα που είναι κρυμμένα. Περιλαμβάνει 9 καρτέλες ομαδοποιημένες ανά κατηγορία αλλά και πλαίσιο αναζήτησης που θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε την εφαρμογή ή την λειτουργία που ψάχνετε.


Τέλος, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, αφού το πρόγραμμα δεν πρόκειται να αλλάξειτην λειτουργία των Windows και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση αφού μπορεί να τρέξει ακόμη και από ένα στικάκι.

NuePanel : 0.9.5.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

NuePanel : H εναλλακτική λύση αντικατάστασης του κλασικού πίνακα ελέγχου στα Windows
4/ 5 stars - "NuePanel : H εναλλακτική λύση αντικατάστασης του κλασικού πίνακα ελέγχου στα Windows" Το NuePanel αποτελεί μία εναλλακτική λύση του κλασικού Control Panel των Windows και περιλαμβάνει περισσότερες από 150 μικροεφ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>