05 Νοεμβρίου 2016

Nero Music Recorder : Αναζητήστε και σώστε στον υπολογιστή σας τραγούδια και μουσικά βίντεο
Αναζητήστε και σώστε στον υπολογιστή σας εκατομμύρια τραγούδια και μουσικά βίντεο που θα βρείτε σε περισσότερους από 100.000 ραδιοφωνικούς σταθμούς και πολλές υπηρεσίες συνεχούς ροής βίντεο όπως το YouTube, Vimeo και άλλα. Διαλέξτε τα αγαπημένα σας τραγούδια, άλμπουμ και δισκογραφίες και μουσικής αποθηκεύστε τα αυτόματα σε MP3s. Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε όλη τη μουσική στο Android ή Windows σας τηλέφωνο και να το συγχρονίσετε με το iPhone σας (μέσω του iTunes).

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Nero Music Recorder : Αναζητήστε και σώστε στον υπολογιστή σας τραγούδια και μουσικά βίντεο
4/ 5 stars - "Nero Music Recorder : Αναζητήστε και σώστε στον υπολογιστή σας τραγούδια και μουσικά βίντεο" Αναζητήστε και σώστε στον υπολογιστή σας εκατομμύρια τραγούδια και μουσικά βίντεο που θα βρείτε σε περισσότερους από 100.000 ραδιοφωνικ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>