12 Νοεμβρίου 2016

Free Image Converter : Αλλάξτε τις διαστάσεις στις φωτογραφίες σας
Το Free Image Converter είναι ένα απλό πρόγραμμα για να μπορείτε να κάνετε resize των εικόνων σας. Είναι πραγματικά χρήσιμο ειδικά εάν έχετε φωτογραφική μηχανή, συνήθως το μέγεθος των φωτογραφιών είναι πολύ μεγάλο, αλλά ακόμα θα σας φανεί χρήσιμο εκεί που πρέπει να μειώσετε το μέγεθος μιας φωτογραφίας, για να στείλετε e-mail, να αποθηκεύσετε όσο το δυνατόν πιό πολλές φωτογραφίες σε ένα CD ή USB Flash, ακόμη και για την προσαρμογή των φωτογραφιών που ανεβάζετε σε ένα website. Μπορείτε να  αλλάξετε τις διαστάσεις σε μία ή περισσότερες φωτογραφίες ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τρέξτε με δικαιώματα διαχειριστή.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Free Image Converter : Αλλάξτε τις διαστάσεις στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Free Image Converter : Αλλάξτε τις διαστάσεις στις φωτογραφίες σας" Το Free Image Converter είναι ένα απλό πρόγραμμα για να μπορείτε να κάνετε resize των εικόνων σας. Είναι πραγματικά χρήσιμο ειδικά εάν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>