07 Δεκεμβρίου 2017

File Access Monitor : Παρακολουθήστε ποιος διαβάζει και κάνει αλλαγές σε κάθε αρχείο
Το SoftPerfect File Access Monitor είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να παρακολουθεί την πρόσβαση στα αρχεία σας και παρέχει λεπτομέρειες του ιστορικό τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα διακομιστή αρχείων για την παρακολούθηση της δραστηριότητας των χρηστών του δικτύου, καθώς και σε έναν τοπικό υπολογιστή όπου θα παρακολουθεί τους τοπικούς χρήστες έτσι κάθε φορά που ένα αρχείο έχει δημιουργηθεί, μεταβληθεί ή διαγραφεί, όλες αυτές οι κινήσεις θα αποθηκευτούν σε μια βάση δεδομένων. Για παράδειγμα αν χρησιμοποιούν τον υπολογιστή σας, πολλά άτομα ή είστε διαχειριστής σε κάποιο δίκτυο, θα μπορείτε να δείτε όλες τις κινήσεις του κάθε χρήστη σχετικά με την διαχείριση των αρχείων στον υπολογιστή του.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

File Access Monitor : Παρακολουθήστε ποιος διαβάζει και κάνει αλλαγές σε κάθε αρχείο
4/ 5 stars - " File Access Monitor : Παρακολουθήστε ποιος διαβάζει και κάνει αλλαγές σε κάθε αρχείο" Το SoftPerfect File Access Monitor είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να παρακολουθεί την πρόσβαση στα αρχεία σας και παρέχει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>