12 Νοεμβρίου 2017

EditPad Lite : Γενικής χρήσης επεξεργαστής κειμένου με πολλές χρήσιμες λειτουργίες
Το EditPad Lite είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα γενικής χρήσης επεξεργαστής κειμένου που με πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Το πρόγραμμα μπορεί να ανοίξει πολλά αρχεία με σε καρτέλες που λειτουργούν περίπου όπως σε ένα πρόγραμμα περιήγησης, έτσι ώστε να είστε σε θέση να τα αναδιατάξετε να τα μετακινήσετε να τα μεταφέρετε να τα σώσετε να τα αποθηκεύσετε ή να τα κλείσετε όλα. Περιλαμβάνει ένα ισχυρό πλαίσιο αναζήτησης και μπορείτε να ανακαλέσετε προηγούμενες αναζητήσεις σε λίγα μόνο κλικ απεριόριστες φορές ώστε να αναιρέσετε και να σώσετε την εργασία σας αν κάνετε κάποιο λάθος. Το πρόγραμμα μπορεί να χειριστεί έγγραφα Unix, Mac και DOS, υποστηρίζει αρχεία κειμένου Unicode, όλα των Windows με πρότυπο ISO-8859 σελίδας κώδικα.

EditPad Lite : 7..6.2

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

EditPad Lite : Γενικής χρήσης επεξεργαστής κειμένου με πολλές χρήσιμες λειτουργίες
4/ 5 stars - "EditPad Lite : Γενικής χρήσης επεξεργαστής κειμένου με πολλές χρήσιμες λειτουργίες" Το EditPad Lite είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα γενικής χρήσης επεξεργαστής κειμένου που με πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Το πρόγραμμα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>