09 Φεβρουαρίου 2017

Autodesk 123D Circuits : Επαγγελματικό πρόγραμμα σχεδίασης τυπωμένων κυκλωμάτων
Με το Autodesk 123D Circuits μπορείτε να σχεδιάσετε οποιαδήποτε ηλεκτρονική πλακέτα με τον απλούστερο δυνατό τρόπο. Η εφαρμογή θα σας καθοδηγήσει ώστε να φτιάξετε το δικό σας, επαγγελματικών προδιαγραφών ηλεκτρονικό τυπωμένο κύκλωμα με την βοήθεια των ενσωματωμένων εργαλείων διάταξης που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή.  Αν και με την πρώτη μας επαφή η εφαρμογή μας φάνηκε σχετικά δύσκολη ώστε να χρησιμοποιηθεί από αρχάριους εν τούτοις θα πρέπει να σημειώσουμε ότι  περιλαμβάνει βοήθεια με την μορφή βίντεο για κάθε σας βήμα έτσι ώστε να κατανοήσετε πλήρως τη λειτουργία της.

Autodesk 123D Circuits : Επαγγελματικό πρόγραμμα σχεδίασης τυπωμένων κυκλωμάτων
4/ 5 stars - "Autodesk 123D Circuits : Επαγγελματικό πρόγραμμα σχεδίασης τυπωμένων κυκλωμάτων" Με το Autodesk 123D Circuits μπορείτε να σχεδιάσετε οποιαδήποτε ηλεκτρονική πλακέτα με τον απλούστερο δυνατό τρόπο. Η εφαρμογή θα σας ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>