12 Νοεμβρίου 2016

3D Builder : Προβάλετε, δημιουργήστε, εξατομικεύστε και εκτυπώστε μοντέλα 3D
Προβάλετε, καταγράψτε, εξατομικεύστε και εκτυπώστε μοντέλα 3D, χρησιμοποιώντας το 3D Builder. Κάντε λήψη πολλών ειδών αρχείων 3D και επεξεργαστείτε τα χρησιμοποιώντας το χώρο μοντελοποίησης 3D. Τραβήξτε μια φωτογραφία με την κάμερα Web και κάντε την 3D. Εξατομικεύστε αρχεία 3D εκτυπώνοντας ανάγλυφα το όνομά σας ή συνδυάστε μοντέλα και τμήματα για να δημιουργήσετε κάτι νέο. Δημιουργήστε κάτι από την αρχή, χρησιμοποιώντας απλά σχήματα. Δεν έχετε εκτυπωτή 3D; Δεν πειράζει. Μπορείτε να παραγγείλετε μια εκτύπωση επαγγελματικής ποιότητας του μοντέλου σας μέσα από την εφαρμογή και θα σας σταλεί από το i.materialise.com.

3D Builder : Προβάλετε, δημιουργήστε, εξατομικεύστε και εκτυπώστε μοντέλα 3D
4/ 5 stars - "3D Builder : Προβάλετε, δημιουργήστε, εξατομικεύστε και εκτυπώστε μοντέλα 3D" Προβάλετε, καταγράψτε, εξατομικεύστε και εκτυπώστε μοντέλα 3D, χρησιμοποιώντας το 3D Builder. Κάντε λήψη πολλών ειδών αρχείων 3D και επ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>