17 Αυγούστου 2017

Z-Cron : Λογισμικό προγραμματισμού και χρονικά ελεγχόμενης εκκίνησης των εφαρμογών
Η υπηρεσία προγραμματισμού (γνωστή και ως χρονοδιάγραμμα εργασιών) είναι ένα σημαντικό συστατικό ενός υπολογιστή για την αυτόματη εκτέλεση επαναλαμβανόμενων εργασιών. To Z-Cron είναι ένα λογισμικό χρονοδιαγραμμάτων το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εκτελέσετε εργασίες  χρονικά ελεγχόμενες στον υπολογιστή σας. Είναι ένα κεντρικό σημείο συντονισμού για τον προγραμματισμό και την αυτοματοποίηση του λογισμικού σας. Εκτός από τη χρονικά ελεγχόμενη εκκίνηση των εφαρμογών, το πρόγραμμα περιλαμβάνει διάφορα άλλα εργαλεία που βοηθούν και διευκολύνουν την αυτόματη και προγραμματισμένη διαχείριση του συστήματος σας.

Z-Cron : 5.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Z-Cron : Λογισμικό προγραμματισμού και χρονικά ελεγχόμενης εκκίνησης των εφαρμογών
4/ 5 stars - "Z-Cron : Λογισμικό προγραμματισμού και χρονικά ελεγχόμενης εκκίνησης των εφαρμογών" Η υπηρεσία προγραμματισμού (γνωστή και ως χρονοδιάγραμμα εργασιών) είναι ένα σημαντικό συστατικό ενός υπολογιστή για την αυτόματη εκτέ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>