16 Νοεμβρίου 2017

WPS Office : Δωρεάν σουίτα γραφείου με επεξεργαστή κειμένου, υπολογιστικό φύλλο και λογισμικό παρουσίασης
Από τα πιο χρήσιμα προγράμματα που μπορεί να εγκαταστήσει και να έχει κάποιος στον υπολογιστή του, αφού όπως γνωρίζετε πολύ καλά τα επώνυμα προϊόντα αυτού του είδους στοιχίζουν και μάλιστα αρκετά. Το WPS Office θα μπορούσε να είναι μία πολύ καλή λύση, πρόκειται μία δωρεάν εναλλακτική λύση η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να εξοικονομήσετε χρήματα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς. 

Η σουίτα περιλαμβάνει έναν επεξεργαστή κειμένου με την ονομασία WPS Writer, ένα εργαλείο για υπολογιστικό φύλλο με την ονομασία WPS Spreadsheets και το λογισμικό παρουσίασης που ονομάζεται WPS Presentation.Τα προγράμματα είναι όλα πλήρως συμβατά με το Microsoft Office, και μπορεί να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο να ανοίξουν τα αρχεία που έχουν δημιουργηθεί στο Word, Excel και PowerPoint, αλλά και να αποθηκεύσετε τα αρχεία σε αυτές τις μορφές καθώς και PDF.

Αν και δωρεάν, το WPS Office έρχεται με πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως ένα εργαλείο ρύθμισης της παραγράφου, και πολλαπλές καρτέλες. Διαθέτει επίσης Office σε PDF μετατροπέα, αυτόματο ορθογραφικό έλεγχο και καταμέτρηση λέξεων.

WPS Office Free 10.2.0.5978

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

WPS Office : Δωρεάν σουίτα γραφείου με επεξεργαστή κειμένου, υπολογιστικό φύλλο και λογισμικό παρουσίασης
4/ 5 stars - "WPS Office : Δωρεάν σουίτα γραφείου με επεξεργαστή κειμένου, υπολογιστικό φύλλο και λογισμικό παρουσίασης" Από τα πιο χρήσιμα προγράμματα που μπορεί να εγκαταστήσει και να έχει κάποιος στον υπολογιστή του, αφού όπως γνωρίζετε πολύ καλά τα επ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>