Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

WPS Office : Δωρεάν σουίτα γραφείου με επεξεργαστή κειμένου, υπολογιστικό φύλλο και λογισμικό παρουσίασηςΑπό τα πιο χρήσιμα προγράμματα που μπορεί να εγκαταστήσει και να έχει κάποιος στον υπολογιστή του, αφού όπως γνωρίζετε πολύ καλά τα επώνυμα προϊόντα αυτού του είδους στοιχίζουν και μάλιστα αρκετά. Το WPS Office θα μπορούσε να είναι μία πολύ καλή λύση, πρόκειται μία δωρεάν εναλλακτική λύση η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να εξοικονομήσετε χρήματα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς. 

Η σουίτα περιλαμβάνει έναν επεξεργαστή κειμένου με την ονομασία WPS Writer, ένα εργαλείο για υπολογιστικό φύλλο με την ονομασία WPS Spreadsheets και το λογισμικό παρουσίασης που ονομάζεται WPS Presentation.Τα προγράμματα είναι όλα πλήρως συμβατά με το Microsoft Office, και μπορεί να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο να ανοίξουν τα αρχεία που έχουν δημιουργηθεί στο Word, Excel και PowerPoint, αλλά και να αποθηκεύσετε τα αρχεία σε αυτές τις μορφές καθώς και PDF.

Αν και δωρεάν, το WPS Office έρχεται με πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως ένα εργαλείο ρύθμισης της παραγράφου, και πολλαπλές καρτέλες. Διαθέτει επίσης Office σε PDF μετατροπέα, αυτόματο ορθογραφικό έλεγχο και καταμέτρηση λέξεων.

WPS Office Free 10.2.0.5996

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
WPS Office : Δωρεάν σουίτα γραφείου με επεξεργαστή κειμένου, υπολογιστικό φύλλο και λογισμικό παρουσίασης
4/ 5 stars - "WPS Office : Δωρεάν σουίτα γραφείου με επεξεργαστή κειμένου, υπολογιστικό φύλλο και λογισμικό παρουσίασης" Από τα πιο χρήσιμα προγράμματα που μπορεί να εγκαταστήσει και να έχει κάποιος στον υπολογιστή του, αφού όπως γνωρίζετε πολύ καλά τα επ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>