21 Οκτωβρίου 2016

WinSCP : Εφαρμογή μεταφοράς δεδομένων SFTP, SCP, και FTP
To WinSCP είναι μια δωρεάν εφαρμογή ανοικτού κώδικα για μεταφορά δεδομένων σε πρωτόκολλα επικοινωνίας SFTP, SCP, και FTP client για τα Windows. Η κύρια λειτουργία του είναι η ασφαλής μεταφορά αρχείων μεταξύ ενός τοπικού και ενός απομακρυσμένου υπολογιστή. Πέρα από αυτό, το WinSCP προσφέρει βασικές εργασίες διαχείρισης αρχείων και λειτουργικότητα συγχρονισμού. Για την ασφαλή μεταφορά, χρησιμοποιεί Secure Shell (SSH) και υποστηρίζει το πρωτόκολλο SCP εκτός από SFTP.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

WinSCP : Εφαρμογή μεταφοράς δεδομένων SFTP, SCP, και FTP
4/ 5 stars - "WinSCP : Εφαρμογή μεταφοράς δεδομένων SFTP, SCP, και FTP " To WinSCP είναι μια δωρεάν εφαρμογή ανοικτού κώδικα για μεταφορά δεδομένων σε πρωτόκολλα επικοινωνίας SFTP, SCP, και FTP client για τ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>