21 Οκτωβρίου 2016

WinDirStat : Διαβάστε το περιεχόμενο των σκληρών σας δίσκων
Το WinDirStat είναι ένα πρόγραμμα γραφικής απεικόνισης στατιστικών στοιχείων της περιεκτικότητας των σκληρών δίσκων σας. Μπορεί να τρέξει σε Windows 95 (IE5), Windows 98 SE, Windows ME, Windows NT4 (SP5), Windows 2000, Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 και Windows 10. Κατά την εκκίνηση, διαβάζει ολόκληρο το δέντρο καταλόγου μία φορά και στη συνέχεια το παρουσιάζει με γραφικά, πατώντας το ποντίκι επάνω στα γραφικά ανάλογα με την περιοχή που επιλέγουμε βλέπουμε πώς είναι κατανεμημένα τα δεδομένα στο δίσκο μας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

WinDirStat : Διαβάστε το περιεχόμενο των σκληρών σας δίσκων
4/ 5 stars - "WinDirStat : Διαβάστε το περιεχόμενο των σκληρών σας δίσκων" Το WinDirStat είναι ένα πρόγραμμα γραφικής απεικόνισης στατιστικών στοιχείων της περιεκτικότητας των σκληρών δίσκων σας. Μπορεί να τρέ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>