Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Screen Capture : Ο απλούστερος τρόπος για να καταγράψετε την οθόνη σαςΠολλές φορές βρισκόμαστε στην ανάγκη να καταγράψουμε κάποια συγκεκριμένη περιοχή στην οθόνη του υπολογιστή μας ή και ολόκληρη την οθόνη για διάφορους λόγους. Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιούμε τα γνωστά προγράμματα capture. Στις περισσότερες των περιπτώσεων πρόκειται για προγράμματα τα οποία περιλαμβάνουν πολλές δυνατότητες και ευκολίες και αρκετά από αυτά έχουν ένα βαθμό δυσκολίας για τον απλό ή αρχάριο χρήστη.

Το Screen Capture αποτελεί μία φωτεινή εξαίρεση γι΄αυτές τις εργασίες και το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η μοναδική του απλότητα. Περιλαμβάνει μόλις δύο επιλογές, στην σύλληψη της εικόνας σε μέγεθος οθόνης και την σύλληψη εικόνας σε επιλεγμένο μέγεθος από τον χρήστη και μπορεί να σώσει τις φωτογραφίες σας στα πιο διαδεδομένα φορμάτ εικόνων. 

Πέραν της δεδομένης απλότητας της εφαρμογής είναι και φορητό που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. 

Screen Capture :  3.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Screen Capture : Ο απλούστερος τρόπος για να καταγράψετε την οθόνη σας
4/ 5 stars - "Screen Capture : Ο απλούστερος τρόπος για να καταγράψετε την οθόνη σας" Πολλές φορές βρισκόμαστε στην ανάγκη να καταγράψουμε κάποια συγκεκριμένη περιοχή στην οθόνη του υπολογιστή μας ή και ολόκληρη την ο...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>