13 Δεκεμβρίου 2017

PWGen : Επαγγελματικών προδιαγραφών γεννήτρια κωδικών πρόσβασης
Το PWGen είναι μια επαγγελματική γεννήτρια κωδικών πρόσβασης που είναι σε θέση να παράγει μεγάλες ποσότητες κρυπτογραφημένων ασφαλών passwords Το πρότυπο κωδικών πρόσβασης βασίζεται σε συνθηματικές φράσεις που αποτελούνται από λέξεις και λίστες λέξεων. Χρησιμοποιεί την τεχνική «random pool" που βασίζεται στην ισχυρή κρυπτογράφηση για να δημιουργήσει τυχαία δεδομένα. Το PWGen παρέχει πολλές επιλογές για να προσαρμόσετε τους κωδικούς πρόσβασης στις απαιτήσεις σας. Επιπλέον, προσφέρει ισχυρή κρυπτογράφηση κειμένου  για τη δημιουργία τυχαίων αρχείων δεδομένων.

PWGen : 2.9.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

PWGen : Επαγγελματικών προδιαγραφών γεννήτρια κωδικών πρόσβασης
4/ 5 stars - "PWGen : Επαγγελματικών προδιαγραφών γεννήτρια κωδικών πρόσβασης" Το PWGen είναι μια επαγγελματική γεννήτρια κωδικών πρόσβασης που είναι σε θέση να παράγει μεγάλες ποσότητες κρυπτογραφημένων ασφαλών p...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>