01 Απριλίου 2017

PartLocker : Κλειδώστε τους σκληρούς σας δίσκους
To PartLocker είναι μία μικρή δωρεάν εφαρμογή που θα σας επιτρέψει να εμποδίσετε την πρόσβαση στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας με ένα απλό κλικ και να τον ξεκλειδώσετε όποτε εσείς επιθυμείτε μέσω του ίδιου λογισμικού, δεν χρειάζεται να θυμάστε κάποιο κωδικό πρόσβασης ή να κάνετε πολύπλοκες ρυθμίσεις ώστε να διατηρήσετε το περιεχόμενο των σκληρών σας δίσκων ασφαλές από τα αδιάκριτα βλέμματα. Η εφαρμογή δεν χρειάζεται εγκατάσταση και μπορεί να τρέξει και από στικάκι. Για να λειτουργήσει θα πρέπει να την τρέξετε με δικαιώματα διαχειριστή. 

  Partlocker : 1.0
 
 Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

PartLocker : Κλειδώστε τους σκληρούς σας δίσκους
4/ 5 stars - " PartLocker : Κλειδώστε τους σκληρούς σας δίσκους" To PartLocker είναι μία μικρή δωρεάν εφαρμογή που θα σας επιτρέψει να εμποδίσετε την πρόσβαση στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας με έν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>