11 Νοεμβρίου 2016

LookInMyPC :Δημιουργήστε ένα πλήρες προφίλ με διαγνωστικές πληροφορίες για το Pc σας
To LookInMyPC δημιουργεί ένα πλήρες, ολοκληρωμένο προφίλ του συστήματός σας, που περιλαμβάνει πληροφορίες για όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα καθώς και για το υλικό του υπολογιστή σας. Επιπλέον, παρέχει διαγνωστικές πληροφορίες όπως στοιχεία για τις τρέχουσες διαδικασίες, εγκατεστημένες υπηρεσίες, για προγράμματα που τρέχουν στην εκκίνηση, ενημερωμένες εκδόσεις για τα Windows, πληροφορίες για το δίκτυο και σύνδεση στο Internet, TCP / IP και άλλα. Όλα αυτά παρέχονται με έναν εύκολο τρόπο να τα διαβάσει κάποιος αφού μπορείτε να τα δείτε και να τα εκτυπώσετε χρησιμοποιώντας τον web browser σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

LookInMyPC :Δημιουργήστε ένα πλήρες προφίλ με διαγνωστικές πληροφορίες για το Pc σας
4/ 5 stars - "LookInMyPC :Δημιουργήστε ένα πλήρες προφίλ με διαγνωστικές πληροφορίες για το Pc σας" To LookInMyPC δημιουργεί ένα πλήρες, ολοκληρωμένο προφίλ του συστήματός σας, που περιλαμβάνει πληροφορίες για όλα τα εγκατεστημένα προ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>