01 Ιανουαρίου 2017

Glarysoft SpeedUp : Bελτιστοποιήστε τις επιδόσεις των σκληρών σας δίσκων
Ένα αναπόφευκτο πρόβλημα που παρουσιάζουν οι σκληροί δίσκοι, με το καιρό συσσωρεύουν σκουπίδια λόγω τη συχνής τους χρήσης π.χ η εγκατάσταση -απεγκατάσταση των εφαρμογών, καθώς και το κατέβασμα αρχείων η αποθήκευση και διαγραφή αρχείων, πράγμα που οδηγεί σε επιβράδυνση του υπολογιστή.

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους χρήστες ώστε λύσουν αυτό το πρόβλημα και να βελτιστοποιήσουν τις επιδόσεις των σκληρών τους δίσκων. Είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο που ανασυγκροτεί και βελτιστοποιεί δίσκο με ασφάλεια, χωρίς καμία ζημιά στο σκληρό σας δίσκο και τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αυτό.αναθεώρηση.  Το πρόγραμμα λειτουργεί με όλα τα κύρια συστήματα αρχείων και έχει την υποστήριξη για προγραμματισμένες σαρώσεις, καθώς εκτός από την βασική λειτουργικότητα defrag, Disk επιτάχυνση περιλαμβάνει επίσης ένα εργαλείο βελτιστοποίησης η οποία είναι πιο αργή, αλλά προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα.

Glarysoft SpeedUp : 5.0.1.59

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Glarysoft SpeedUp : Bελτιστοποιήστε τις επιδόσεις των σκληρών σας δίσκων
4/ 5 stars - "Glarysoft SpeedUp : Bελτιστοποιήστε τις επιδόσεις των σκληρών σας δίσκων" Ένα αναπόφευκτο πρόβλημα που παρουσιάζουν οι σκληροί δίσκοι, με το καιρό συσσωρεύουν σκουπίδια λόγω τη συχνής τους χρήσης π.χ η εγκατάσ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>