Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

DJ ProMixer : Επαγγελματικών προδιαγραφών DJ MIXERΠρόγραμμα για τους φίλους της μουσικής, πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα DJ MIXER στην πιο εξελιγμένη του μορφή με πολλά εφέ. Η λειτουργία του προγράμματος για όσους είναι εξοικειωμένοι με τέτοιου είδους προγράμματα είναι αρκετά απλή, για όσους δεν έχουν σχετική εμπειρία θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να μάθουν να το χειρίζονται σωστά.

Στην παρούσα έκδοση είναι δωρεάν, ωστόσο, αν θέλετε μπορείτε να αγοράσετε την επαγγελματική του έκδοση με πολύ περισσότερες δυνατότητες με 1.99 ευρώ, μέσω Paypal από την σελίδα του προϊόντος (κλικ εδώ).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ένα ακόμη από τα πρωτοπόρα χαρακτηριστικά του  μίκτη είναι  η δυνατότητα που μας  παρέχει να κατεβάσουμε οποιοδήποτε μουσικό βίντεο μέσω του youtube  να το μετατρέψουμε σε mp3 και φυσικά να το ακούσουμε.

DJ ProMixer : 2.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
DJ ProMixer : Επαγγελματικών προδιαγραφών DJ MIXER
4/ 5 stars - "DJ ProMixer : Επαγγελματικών προδιαγραφών DJ MIXER " Πρόγραμμα για τους φίλους της μουσικής, πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα DJ MIXER στην πιο εξελιγμένη του μορφή με πολλά εφέ. Η λειτο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>