04 Φεβρουαρίου 2017

DJ ProMixer : Επαγγελματικών προδιαγραφών DJ MIXER
Πρόγραμμα για τους φίλους της μουσικής, πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα DJ MIXER στην πιο εξελιγμένη του μορφή με πολλά εφέ. Η λειτουργία του προγράμματος για όσους είναι εξοικειωμένοι με τέτοιου είδους προγράμματα είναι αρκετά απλή, για όσους δεν έχουν σχετική εμπειρία θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να μάθουν να το χειρίζονται σωστά. Στην παρούσα έκδοση είναι δωρεάν, ωστόσο, αν θέλετε μπορείτε να αγοράσετε την επαγγελματική του έκδοση με πολύ περισσότερες δυνατότητες με 1.99 ευρώ, μέσω Paypal από την σελίδα του προϊόντος (κλικ εδώ). Αξίζει να σημειώσουμε ότι ένα ακόμη από τα πρωτοπόρα χαρακτηριστικά του  μίκτη είναι  η δυνατότητα που μας  παρέχει να κατεβάσουμε οποιοδήποτε μουσικό βίντεο μέσω του youtube  να το μετατρέψουμε σε mp3 και φυσικά να το ακόσουμε.

DJ ProMixer : 2.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

DJ ProMixer : Επαγγελματικών προδιαγραφών DJ MIXER
4/ 5 stars - "DJ ProMixer : Επαγγελματικών προδιαγραφών DJ MIXER " Πρόγραμμα για τους φίλους της μουσικής, πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα DJ MIXER στην πιο εξελιγμένη του μορφή με πολλά εφέ. Η λειτο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>