Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

WinLockr : Κλειδώστε και ξεκλειδώστε τον υπολογιστή σας απλά και γρήγοραΑν δουλεύετε σε κοινόχρηστους υπολογιστές ή σε χώρους που υπάρχουν αρκετά άτομα, σίγουρα θα έχετε ΄΄συναντηθεί΄΄ με τους ΄΄περίεργους΄΄. Δώστε τέλος στην περιέργεια και την αδιακρισία με το WinLockr. Με την βοήθεια της εφαρμογής μπορείτε να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε τον υπολογιστή σας με τον απλούστερο αλλά και ασφαλέστερο τρόπο. Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή τρέξτε την (δεν χρειάζεται εγκατάσταση) και βάλτε ένα κωδικό:


Τώρα από το μενού της εφαρμογής επιλέξτε USB Unlock αν θέλετε εκτός από την προστασία του κωδικού να έχετε την δυνατότητα να ξεκλειδώσετε τον υπολογιστή σας απλά με το φλασάκι σας.


Πατώντας Lock Windows ο υπολογιστής θα μπλοκάρει το ποντίκι και το πληκτρολόγιο επιτρέποντάς σας να γράψετε μόνο στο πεδίο του κωδικού, και έτσι δεν μπορεί κανείς να δεί το περιεχόμενό σας αν δεν ξέρει τον κωδικό ή δεν έχει το φλασάκι για να το ξεκλειδώσει.Μπορείτε αν θέλετε να επιλέξετε Activate Full screen -lock για να κλειδώσετε τον υπολογιστή σας χωρίς να φαίνεται τίποτα από την επιφάνεια εργασίας σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
WinLockr : Κλειδώστε και ξεκλειδώστε τον υπολογιστή σας απλά και γρήγορα
4/ 5 stars - "WinLockr : Κλειδώστε και ξεκλειδώστε τον υπολογιστή σας απλά και γρήγορα" Αν δουλεύετε σε κοινόχρηστους υπολογιστές ή σε χώρους που υπάρχουν αρκετά άτομα, σίγουρα θα έχετε ΄΄συναντηθεί΄΄ με τους ΄΄περίεργους΄...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>