//Add More external stylesheets Viber Desktop : Η έκδοση της κορυφαίας εφαρμογής επικοινωνίας για υπολογιστές


Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Viber Desktop : Η έκδοση της κορυφαίας εφαρμογής επικοινωνίας για υπολογιστές

read

Είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει αναγνώστης που να μην γνωρίζει το viber την εφαρμογή που επισκίασε όλες τις άλλες και κέρδισε την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων χρηστών σε όλο τον κόσμο.

Το Viber, από την επίσημη ονομασία του Rakuten Viber, αποτελεί μία από τις πλέον διαδεδομένες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και VoIP κλήσεων στον κόσμο. Από την εμφάνισή του το 2010, το Viber έχει κατορθώσει να εδραιωθεί ως ένας από τους πλέον αξιόπιστους και εύχρηστους τρόπους επικοινωνίας στο διαδίκτυο, προσφέροντας μια πληθώρα λειτουργιών που ενισχύουν την προσωπική και επαγγελματική επικοινωνία.

Η εφαρμογή, αναπτύχθηκε αρχικά από την Viber Media, η οποία αργότερα εξαγοράστηκε από την ιαπωνική εταιρεία Rakuten το 2014, διαθέτει πλέον περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο εγγεγραμμένους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Αυτό καταδεικνύει την τεράστια επιρροή και την αποδοχή που έχει αποκτήσει η εφαρμογή σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του  είναι η πολυλειτουργικότητά του. Οι χρήστες μπορούν να στέλνουν κείμενα, να κάνουν φωνητικές και βιντεοκλήσεις, να ανταλλάσσουν φωτογραφίες και βίντεο, καθώς και να δημιουργούν ομαδικές συζητήσεις. Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει κρυπτογραφημένες συνομιλίες, εξασφαλίζοντας έτσι την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των δεδομένων των χρηστών.

Χρησιμοποιεί τη σύνδεση Internet του κινητού σας (είτε Wi-Fi είτε δεδομένα κινητής) για να στέλνετε μηνύματα κειμένου, να κοινοποιείτε φωτογραφίες και βίντεο, να προσθέτετε αυτοκόλλητα ή να κάνετε κλήσεις και βιντεοκλήσεις - όλα ΔΩΡΕΑΝ!

Στείλτε μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο, στοιχεία επικοινωνίας και εγγραφές ήχου και πραγματοποιήσετε δωρεάν κλήσεις και βιντεοκλήσεις με ποιότητα ήχου. Εκφραστείτε με διασκεδαστικά αυτοκόλλητα και δώστε ζωή στα μηνύματά σας στέλνοντας πολύχρωμα αυτοκόλλητα, κινούμενα σχέδια και emoticon.

Πραγματοποιήστε ομαδικές συνομιλίες με έως και 200 συμμετέχοντες και κάντε like στα μηνύματα. Διαγράψτε ένα μήνυμα ακόμη και μετά την αποστολή του. Χρησιμοποιείτε το Viber ταυτόχρονα στο tablet και στο κινητό σας.

- Η έκδοση 22.4.1.0 του Viber φέρνει μια σειρά από βελτιώσεις και διορθώσεις στην εφαρμογή, με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών. Μία από τις κύριες αλλαγές είναι η προσθήκη νέων επιλογών προσαρμογής στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, που επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόσουν το Viber σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Επιπλέον, η απόδοση της εφαρμογής έχει βελτιωθεί, με μείωση του χρόνου απόκρισης και αύξηση της γενικής απόδοσης.

- Εκτός από τις τεχνικές βελτιώσεις,  προσφέρει επίσης, νέες λειτουργίες που κάνουν την εφαρμογή ακόμα πιο ελκυστική για τους χρήστες. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι η δυνατότητα αποστολής μεγάλων αρχείων μέσω του Viber, που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται εύκολα φωτογραφίες, βίντεο και άλλα αρχεία με τους φίλους τους. Επιπλέον, η ενσωμάτωση νέων emojis και αυτοκόλλητων προσφέρει μια πιο πλούσια εμπειρία επικοινωνίας μέσω του Viber.

Κλείνοντας, το Viber είναι μία από τις πλέον πολυσύνθετες και πολυλειτουργικές εφαρμογές επικοινωνίας . Με την πλούσια γκάμα των λειτουργιών του, την εξασφάλιση της ασφάλειας και της ιδιωτικότητας, καθώς και την ευρεία αποδοχή και χρήση παγκοσμίως,  αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές για  επικοινωνία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Viber Desktop


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!