09 Δεκεμβρίου 2017

Sway: Δημιουργήσετε και μοιραστείτε διαδραστικά εκθέσεις, παρουσιάσεις, προσωπικές ιστορίες

Το Sway, είναι μια ψηφιακή εφαρμογή ΄΄αφήγησης΄΄ για την εργασία, το σχολείο και το σπίτι που μπορεί να σας βοηθήσει απλά και γρήγορα να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε διαδραστικά εκθέσεις, παρουσιάσεις, προσωπικές ιστορίες, και πολλά άλλα.

Προσθέστε το περιεχόμενό σας, και Sway θα κάνει τα υπόλοιπα. Γράψτε την ιστορία σας με διαδραστικό περιεχόμενο και προσθέσετε κείμενο και εικόνες σας από το onedrive και τη συσκευή σας. Επίσης, προσθέστε βίντεο, χάρτες, tweets, διαδραστικά διαγράμματα, γραφικά και εικόνες GIF και μοιραστείτε το στέλνοντας ένα σύνδεσμο.

Είναι εξαιρετικά απλό να μοιραστείτε περιεχόμενο και και να συνεργαστείτε στο Sway, με την οικογένεια, τους φίλους, τους συμμαθητές, ή τους συνεργάτες σας που μπορούν να δουν τη δημιουργία σας στο διαδίκτυο, χωρίς εγγραφή ή επιπλέον λήψη λογισμικού.

Sway: Δημιουργήσετε και μοιραστείτε διαδραστικά εκθέσεις, παρουσιάσεις, προσωπικές ιστορίες
4/ 5 stars - "Sway: Δημιουργήσετε και μοιραστείτε διαδραστικά εκθέσεις, παρουσιάσεις, προσωπικές ιστορίες" Το Sway, είναι μια ψηφιακή εφαρμογή ΄΄αφήγησης΄΄ για την εργασία, το σχολείο και το σπίτι που μπορεί να σας βοηθήσει απλά και γρήγορ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>