Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Power Sound Editor : Επαγγελματικών προδιαγραφών εφαρμογή καταγραφής και επεξεργασίας ήχου
Το Power Sound Editor είναι μία εφαρμογή καταγραφής ήχου και επεξεργασίας για να καταγράψει τη δική σας μουσική, φωνή ή άλλα αρχεία ήχου, να τα επεξεργαστείτε και να τα αναμίξετε με άλλους ήχους ή να προσθέσετε εφέ όπως Reverb, Chorus, και Echo, και να το γράψετε σε ένα CD ή να το ανεβάσετε στο ίντερνετ.

Μπορείτε να καταγράφετε ήχο από μικρόφωνο, κάρτα ήχου ή άλλες συσκευές εισόδου (μπορείτε να εγγράψετε ήχο από το DVD / VCD / CD Player, MP3 Player, RealPlayer, Windows Media Player, συνομιλία στο Internet, σταθμούς Internet Radio κ.λ.π) και σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε οπτικά ένα αρχείο ήχου (διαγραφή, αποκοπή, αντιγραφή, επικόλληση, επικόλληση από αρχείο, μίξη από αρχείο) και να προσθέσετε διάφορα εφέ (ενίσχυση, καθυστέρηση,Equalizer,Fade, Flanger, αντιστροφή, κανονικοποίηση, αντιστροφή, MultiTapDelay, Silence, Stretch, Vibrato, Echo, Chorus) .

Υποστηρίζει τη δυνατότητα  αντιγραφής CD ήχου σε MP3, WMA, WAV, OGG και αρχεία ή να κάψετε CD ήχου από MP3, WMA, WAV, και OGG. Τέλος υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μορφών ήχου, όπως MPEG (MP3, MP2), WAV, Windows Media Audio, Ogg Vorbis.

Power Sound Editor : 8.8.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Window, Mac OS X
Power Sound Editor : Επαγγελματικών προδιαγραφών εφαρμογή καταγραφής και επεξεργασίας ήχου
4/ 5 stars - "Power Sound Editor : Επαγγελματικών προδιαγραφών εφαρμογή καταγραφής και επεξεργασίας ήχου" Το Power Sound Editor είναι μία εφαρμογή καταγραφής ήχου και επεξεργασίας για να καταγράψει τη δική σας μουσική, φωνή ή άλλα αρχε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>