06 Φεβρουαρίου 2017

Power Sound Editor : Επαγγελματικών προδιαγραφών εφαρμογή καταγραφής και επεξεργασίας ήχου

Το Power Sound Editor είναι μία εφαρμογή καταγραφής ήχου και επεξεργασίας για να καταγράψει τη δική σας μουσική, φωνή ή άλλα αρχεία ήχου, να τα επεξεργαστείτε και να τα αναμίξετε με άλλους ήχους ή να προσθέσετε εφέ όπως Reverb, Chorus, και Echo, και να το γράψετε σε ένα CD ή να το ανεβάσετε στο ίντερνετ.

Μπορείτε να καταγράφετε ήχο από μικρόφωνο, κάρτα ήχου ή άλλες συσκευές εισόδου (μπορείτε να εγγράψετε ήχο από το DVD / VCD / CD Player, MP3 Player, RealPlayer, Windows Media Player, συνομιλία στο Internet, σταθμούς Internet Radio κ.λ.π) και σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε οπτικά ένα αρχείο ήχου (διαγραφή, αποκοπή, αντιγραφή, επικόλληση, επικόλληση από αρχείο, μίξη από αρχείο) και να προσθέσετε διάφορα εφέ (ενίσχυση, καθυστέρηση,Equalizer,Fade, Flanger, αντιστροφή, κανονικοποίηση, αντιστροφή, MultiTapDelay, Silence, Stretch, Vibrato, Echo, Chorus) .

Υποστηρίζει τη δυνατότητα  αντιγραφής CD ήχου σε MP3, WMA, WAV, OGG και αρχεία ή να κάψετε CD ήχου από MP3, WMA, WAV, και OGG. Τέλος υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μορφών ήχου, όπως MPEG (MP3, MP2), WAV, Windows Media Audio, Ogg Vorbis.

Power Sound Editor : 8.8.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Window, Mac OS X

Power Sound Editor : Επαγγελματικών προδιαγραφών εφαρμογή καταγραφής και επεξεργασίας ήχου
4/ 5 stars - "Power Sound Editor : Επαγγελματικών προδιαγραφών εφαρμογή καταγραφής και επεξεργασίας ήχου" Το Power Sound Editor είναι μία εφαρμογή καταγραφής ήχου και επεξεργασίας για να καταγράψει τη δική σας μουσική, φωνή ή άλλα αρχε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>