24 Νοεμβρίου 2017

Microsoft Word : Η πραγματική εφαρμογή Microsoft Word για τηλέφωνα και tablet Android

Αποκτήστε την καλύτερη εφαρμογή παραγωγικότητας στα τηλέφωνα και tablet Android με το Microsoft Word. Συνδυάζει την οικεία εμφάνιση, αίσθηση και ποιότητα του Office με τη φιλική στο χρήστη εμπειρία αφής, σχεδιασμένης για Android.

Το Office παρέχει απαράμιλλη συμβατότητα αρχείων και πιστότητα διάταξης. Τα έγγραφα θα έχουν ακριβώς την εμφάνιση που θέλετε στα τηλέφωνα και τα tablet Android. Η οικεία περιήγηση και οι επιλογές μενού της κορδέλας σας βοηθούν να ξεκινήσετε γρήγορα.Οι οικείες δυνατότητες που γνωρίζετε ήδη στο Word - εικόνες, γραφήματα, υποσημειώσεις, τύποι, πίνακες - υπάρχουν όλες στις εφαρμογές αφής για πρώτη φορά, για να σας προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία παραγωγικότητας στο τηλέφωνο και το tablet. 

Η δωρεάν εφαρμογή Microsoft Word παρέχει τη βασική εμπειρία για την προβολή, τη δημιουργία και την επεξεργασία εγγράφων σε συσκευές με οθόνη 10,1 ιντσών ή μικρότερη. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε τις πλήρεις δυνατότητες του Word με μια συνδρομή στο Office 365.

Microsoft Word : Η πραγματική εφαρμογή Microsoft Word για τηλέφωνα και tablet Android
4/ 5 stars - "Microsoft Word : Η πραγματική εφαρμογή Microsoft Word για τηλέφωνα και tablet Android" Αποκτήστε την καλύτερη εφαρμογή παραγωγικότητας στα τηλέφωνα και tablet Android με το Microsoft Word. Συνδυάζει την οικεία εμφάνιση...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>