28 Σεπτεμβρίου 2016

Microsoft Malicious Software Removal : Εργαλείο διαγραφής κακόβουλου κώδικα για τα Windows
Εργαλείο Διαγραφής Κακόβουλου Κώδικα που ελέγχει  υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows για ιούς και βοηθά στη διαγραφή των σημείων που έχουν προσβληθεί από συγκεκριμένους, διαδεδομένους κακόβουλους κώδικες, συμπεριλαμβανομένων των Blaster, Sasser και Mydoom και πολλών άλλων. Όταν η διαδικασία ανίχνευσης και διαγραφής ολοκληρωθεί, το εργαλείο εμφανίζει μια αναφορά στην οποία περιγράφεται το αποτέλεσμα, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων κακόβουλου κώδικα που ανιχνεύθηκε και διαγράφηκε.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsMicrosoft Malicious Software Removal : Εργαλείο διαγραφής κακόβουλου κώδικα για τα Windows
4/ 5 stars - "Microsoft Malicious Software Removal : Εργαλείο διαγραφής κακόβουλου κώδικα για τα Windows" Εργαλείο Διαγραφής Κακόβουλου Κώδικα που ελέγχει  υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows για ιούς και βοηθά στη διαγραφή των σημείω...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>