23 Σεπτεμβρίου 2017

Macgo Free Media Player : Δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων για τα Windows
Δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων για τα Windows με υποστήριξη DVD για Windows 10. Το πρόγραμμα μπορεί να υποστηρίξει όλες σχεδόν τις κατηγορίες και μορφές των μέσων ενημέρωσης, όπως ταινίες, βίντεο, ηχητικό υλικό. Σχεδιασμένο ως ελεύθερη συσκευή αναπαραγωγής DVD για τα Windows, υποστηρίζει Video CD, MKV, MOV, AVI, FLV, WMV, MP4, MPEG, RMVB, MP3, WMA και άλλες μη mainstream μορφές σε όλα τα λειτουργικά συστήματα. Υποστηρίζει απευθείας αναπαραγωγή DVD ή βίντεο με ποιότητα υψηλής ευκρίνειας και υποστήριξη DTS5.1 χωρίς καμία απώλεια ποιότητας.  Με τοMacgo Free Media Player όλοι οι χρήστες PC είναι σε θέση να αναπαράγουν οποιοδήποτε DVD σε επιτραπέζιους ή φορητούς υπολογιστές σε ακόμη και 1080P HD και 4K UHD βίντεο. Τέλος παρέχει δωρεάν εξωτερική υποστήριξη υποτίτλων για τα Windows, όπως SRT, SSA και SUB, κάτι το οποίο σίγουρα δεν μπορεί να κάνει το Windows Media Center.

Macgo Free Media Player :  2.17.2

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Macgo Free Media Player : Δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων για τα Windows
4/ 5 stars - "Macgo Free Media Player : Δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων για τα Windows" Δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων για τα Windows με υποστήριξη DVD για Windows 10. Το πρόγραμμα μπορεί να υποστηρίξει όλες σχεδ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>