Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Asus File Manager : Διαχειριστείτε τα αρχεία στο κινητό σας απλά και αποτελεσματικάΔιαχειριστείτε τα αρχεία στο κινητό σας απλά γρήγορα και  αποτελεσματικά. Η διαχείριση αρχείων σας βοηθά να χειριστείτε όλα τα αρχεία σας, είτε είναι αποθηκευμένα στη μνήμη της συσκευής σας, την κάρτα microSD, το τοπικό δίκτυο, και τους λογαριασμούς αποθήκευσης στο σύννεφο. Από προεπιλογή, το File Manager σας επιτρέπει να αντιγράψετε, να μετακινήσετε, να μετονομάσετε, να διαγράψετε ή να μοιραστείτε τα αρχεία από και προς οποιαδήποτε από τις αποθήκες σας. Επίσης σας επιτρέπει να περιηγηθείτε και να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας με βάση την κατηγορία.

Επιτρέπει την αναζήτηση, την πρόσβαση, αποθήκευση, μετακίνηση, διαγραφή, ή την διαμοίραση των αρχείων που είναι αποθηκευμένα στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, προς ή από μια κάρτα microSD, LAN, ή Cloud λογαριασμούς και αντίστροφα.


Ωστόσο, περιλαμβάνει δύο επιπλέον χαρακτηριστικά που του προσδίδουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Το ένα είναι η δυνατότητα σύνδεσης με τον υπολογιστή σας απ΄ όπου μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε ή να ανεβάσετε αρχεία από και προς κινητό ή τον υπολογιστή σας και το δεύτερο η κρυφή βιβλιοθήκη μέσω της οποίας μπορείτε να κρύψετε τα προσωπικά σας έγγραφα ή άλλα προσωπικά δεδομένα.

Asus File Manager : Διαχειριστείτε τα αρχεία στο κινητό σας απλά και αποτελεσματικά
4/ 5 stars - "Asus File Manager : Διαχειριστείτε τα αρχεία στο κινητό σας απλά και αποτελεσματικά" Διαχειριστείτε τα αρχεία στο κινητό σας απλά γρήγορα και  αποτελεσματικά. Η διαχείριση αρχείων σας βοηθά να χειριστείτε όλα τα αρχ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>